Απίθανο κόλπο! Άνοιξε ένα μπουκάλι κρασί χωρίς ανοιχτήρι!

Hamai Leon | 11.1.14 | 0 σχόλια


Μη νομίζετε πως δεν μπορεί να σας συμβεί! Αν είστε λάτρης του κρασιού είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε κάποια στιγμή με ένα μπουκάλι καλό κρασί στο χέρι, με μεγάλη επιθυμία να το απολαύσετε, με υπέροχη παρέα για να το μοιραστείτε και... κανένα τρόπο για να το ανοίξετε! (δεν υπάρχουν παντού ανοιχτήρια παρόλο που ίσως θα 'πρεπε!)

Εντάξει, δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα αλλά έστω και μία φορά να συμβεί, πιθανόν να χάλάσει μια πολύ ωραία στιγμή. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί υπάρχει τρόπος να βγούμε από τη δύσκολη θέση και να καταφέρουμε χωρίς ανοιχτήρι, με σχεδόν "μαγικό" τρόπο, να ανοίξουμε οποιοδήποτε μπουκάλι κρασί με φελό.

Τον "μαγικό" αυτόν τρόπο μας τον δείχνει ο Stephen Cronk από το οινοποιείο Mirabeau Wine στην Προβηγγία, μέσα από ένα βιντεάκι που κοινοποίησε στο youTube channel του συγκεκριμένου οινοποιείου. Τα μόνα "εργαλεία" που χρειάζεστε, είναι ένα παπούτσι και ένας τοίχος (ή ένα δέντρο!).

Τα υπόλοιπα, στην παρακάτω επίδειξη!

 

Στα γρήγορα:
Αφαιρέστε το κάλυμα του φελού.
Τοποθετήστε το μπουκάλι μέσα στο παπούτσι.
Γυρίστε τη "σύνθεση" σε οριζόντια θέση.
Χτυπήστε στον τοίχο (ή στο δέντρο) μερικές φορές με μέτρια δύναμη.
Όταν δείτε τον φελό να εξέχει αρκετά, πιάστε τον, στρίψτε και τραβήξτε, και... ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!


Category: , ,

Ζήτω το ελεύθερο blogging:
Ο Hamai Leon είναι ένα "τρελόπαιδο" με πολλά, διαφορετικά και πολλές φορές ακόμα και αντιφατικά ενδιαφέροντα! Πιστεύει στην ελευθερία του λόγου και στην απρόσκοπτη διακίνηση πληροφοριών και ιδεών

0 σχόλια