Ένα Νέο Είδος Αιλουροειδούς Είναι Το Μεγαλύτερο Στον Κόσμο! Το Liger !

Hamai Leon | 11.6.14 | 0 σχόλια



Οταν το είδα για πρώτη φορά δεν πίστευα πως είναι αληθινό μέχρι που έψαξα και το πέτυχα σε βίντεο. Δεν πίστευα στα μάτια μου!
Είναι - από ότι εξηγεί ο εκπαιδευτής του στο βίντεο - ένα υβρίδιο, λιονταριού και τίγρης. Καμια σχέση με μετάλλαξη, κλωνοποίηση ή παρεμβολή στο dna του ζώου. Η "διασταύρωση" έγινε με απολύτως φυσικό τρόπο. Το αποτέλεσμα βέβαια μόνο φυσικό δεν μπορείς να το πεις καθώς ο Ηρακλής (έτσι ονομάζεται ο συγκεκριμένος) είναι ένας πραγματικός γίγαντας!
Είναι το μεγαλύτερο αιλουροειδές στον κόσμο πιστοποιημένο από την επιτροπή των βραβείων Guinness. Το όνομα του νέου αυτού είδους είναι LIGER (Lion + Tiger) και είμαι σίγουρος πως θα μας απασχολήσει αρκετά στο κοντινό μέλλον.
Περισσότερα θα μάθετε από το βιντεο που ακολουθεί καθώς και από το πλήθος των αναρτήσεων που υπάρχουν στο διαδίκτυο αν το ψάξετε περισσότερο.















Category: , , ,

Ζήτω το ελεύθερο blogging:
Ο Hamai Leon είναι ένα "τρελόπαιδο" με πολλά, διαφορετικά και πολλές φορές ακόμα και αντιφατικά ενδιαφέροντα! Πιστεύει στην ελευθερία του λόγου και στην απρόσκοπτη διακίνηση πληροφοριών και ιδεών

0 σχόλια