Biribildu - το Σουβλάκι Εμπειρία

Hamai Leon | 17.1.14 | 0 σχόλια


Biribildu στα Βάσκικα σημαίνει "να γυρίζεις", "να κάνεις ένα γύρο". Ο αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδης έχοντας αυτό στο μυαλό του ως βασική έμπνευση, σχεδίασε και υλοποίησε ένα εστιατόριο πραγματικά ξεχωριστό, με χρώματα και στοιχεία που σου προκαλούν συναισθηματική ευφορία και σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Αφίσες με "χτυπητά" χρώματα, ένα αφαιρετικό καρουσέλ και μια διάχυτη αίσθηση γιορτής! Το concept ως αφετηρία, είναι φυσικά το τσίρκο με τα κυκλικά του στοιχεία να κυριαρχούν. Ο συνδυασμός όμως της διακόσμησης με τα ιδίου ύφους γραφιστικά στοιχεία και εφαρμογές του Γιάννη Τοκαλατσίδη δημιουργούν ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής με αναφορές στο γαλλικό αλλά και στο αμερικάνικο καθημερινό εστιατόριο.

Το φαγητο όσο καλό κι αν είναι, πάντα έχει καλύτερη γεύση όταν το απολαμβάνεις σε ένα χώρο όμορφο, άνετο και υψηλής αισθητικής. Αυτό καταφέρνει το συγκεκριμένο εστιατόριο, γεμίζοντας πρώτα το μυαλό σου με όμορφες και χαρούμενες σκέψεις και κατόπιν το ... στομάχι σου με πραγματικά καλό φαγητό.

Το Biribildu βρίσκεται στην Αθήνα, στη λεωφόρο Ποσειδώνος 79 στον Άλιμο.

photo © studiovd.gr, Nikos Vavdinoudis & Christos Dimitriou
















Category: , , , ,

Ζήτω το ελεύθερο blogging:
Ο Hamai Leon είναι ένα "τρελόπαιδο" με πολλά, διαφορετικά και πολλές φορές ακόμα και αντιφατικά ενδιαφέροντα! Πιστεύει στην ελευθερία του λόγου και στην απρόσκοπτη διακίνηση πληροφοριών και ιδεών

0 σχόλια