Ένα Αστεροσκοπείο Στον Υπολογιστή Σου!!!

Hamai Leon | 1.6.14 | 0 σχόλια
Μια εκπληκτική εικονική περιήγηση στο ηλιακό μας σύστημα, μας προσφέρει η εταιρία "INOVE Virtual Environments". Εχει σχεδιάσει 7 μοντέλα εικονικής πραγματικότητας αστρονομικού ενδιαφέροντος, με καλύτερο - και πιο εντυπωσιακό - αυτό του ηλιακού μας συστήματος.
Μέσα από το link, θα μπορέσετε να ψάξετε ολα τα μοντέλα, αλλά καταρχάς προτείνω να απολαύσετε το συγκεκριμένο, ντυμένο με την υπέροχη μουσική του Travis Fitzsimmons.
Με τρεις διαφορετικές επιλογές, την ηλιοκεντρική θέαση, την γεωκεντρική θέαση και την πανοραμική (που παρατηρείς όλους τους αστερισμούς σαν από τηλεσκόπιο στη γή) με το συγκεκριμένο "μοντέλο" έχεις ένα αστεροσκοπείο στον υπολογιστή σου.Ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς, εδώ:

solarsystemscope

Επίσης, η εκπληκτική μουσική του Travis Fitzsimmons που ντύνει μαγικά αυτή την "περιήγηση, είναι η παρακάτω:Category: , , , ,

Ζήτω το ελεύθερο blogging:
Ο Hamai Leon είναι ένα "τρελόπαιδο" με πολλά, διαφορετικά και πολλές φορές ακόμα και αντιφατικά ενδιαφέροντα! Πιστεύει στην ελευθερία του λόγου και στην απρόσκοπτη διακίνηση πληροφοριών και ιδεών

0 σχόλια