Muppets Most Wanted

Hamai Leon | 22.11.13 | 0 σχόλια

Τα MUPPETS ξαναχτυπούν!!!


 Ήταν 2008 όταν και η κινηματογραφική επιστροφή των Muppets πήρε το πράσινο φως, με το κοινό να αντιδρά μάλλον μουδιασμένα, φοβούμενοι το τι τελικά θα δούμε, και το κατά πόσο μια ταινία θα μπορέσει να μείνει πιστή στο υλικό του The Muppet Show. Οι James Bobin, Nicholas Stoller και Jason Segel όμως, τα κατάφεραν πέραν κάθε προσδοκίας, παρουσιάζοντας μια ολόφρεσκη και ταυτόχρονα νοσταλγική ταινία, καταφέρνοντας μια εξαιρετική εμπορική πορεία. Το sequel ήταν σχεδόν αναπόφευκτο, και αν και πάλι έχουμε τις αμφιβολίες μας, αυτή τη φορά μπορούμε να είμαστε κάπως πιο αισιόδοξοι.






Το Muppets Most Wanted, όπως τιτλοφορείται η νέα ταινία, συνεχίζει την ιστορία εκεί που τέλειωσε η πρώτη ταινία, δηλαδή στην επιτυχημένη αναβίωση του Muppet Show, με τα Muppets να πηγαίνουν το σόου τουρνέ σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Οι μπελάδες όμως δεν αργούν να τους βρουν, όταν οι αρχές συλλαμβάνουν τον Kermit ως τον Constantine, τον νούμερο ένα εγκληματία του κόσμου με τους φίλους του να προσπαθούν να τον σώσουν από τη παρεξήγηση.




Η μεγάλη αποχώρηση στο Muppets Most Wanted είναι αυτή του Jason Segel, που στη πρώτη ταινία ήταν τόσο ο πρωταγωνιστής όσο και ένας εκ των σεναριογράφων. Ευτυχώς, η Disney που έχει τα δικαιώματα, δεν έτρεξε να τον αντικαταστήσει, αφήνοντας τα ηνία της ταινίας στους βετεράνους James Bobin και Nicholas Stoller στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, ενώ αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάποιος κεντρικός ‘ανθρώπινος’ ρόλος, αλλά τρεις δευτερεύοντες με τους Ty Burrell, Ricky Gervais και Tina Fey να τους ενσαρκώνουν. Όπως και στη πρώτη ταινία, βασικό ρόλο θα παίζουν οι cameo εμφανίσεις με σχεδόν 20 διάσημους καλλιτέχνες να αναμένονται να κάνουν την εμφάνισή τους, από τη Celine Dion και τη Lady Gaga, μέχρι τον Christoph Waltz και τον Zach Galifianakis.









Το Muppets Most Wanted αναμένεται στις αίθουσες το Μάρτιο. Δείτε το trailer…











Πηγή

Category: ,

Ζήτω το ελεύθερο blogging:
Ο Hamai Leon είναι ένα "τρελόπαιδο" με πολλά, διαφορετικά και πολλές φορές ακόμα και αντιφατικά ενδιαφέροντα! Πιστεύει στην ελευθερία του λόγου και στην απρόσκοπτη διακίνηση πληροφοριών και ιδεών

0 σχόλια